WINE BAG – GRAY STRIPE

WINE BAG – GRAY STRIPE

WINE BAG - GRAY STRIPE

EAN nr: 817801015313
Lev. varenummer: 2000-0022

Wine Bag fra PackIt køletaske til en flakse. Sæt tasken i fryseren natten over (12 timer) inden brug og nedkølingsteknologien i form af gel der er indbygget i taskens indersider vil fryse til, så du aldrig skal bruge fryseelementer igen. Om morgenen vil taskens indersider være helt frosset og klar til nedkøling ligesom et køleskab. PackIt har efterfølgende 10-timers køleeffekt der gør den til det smarteste alternativ til traditionelle køletasker. Den perfekte taske der køler drikkevarerne ned til køreturen, stranden, sejlturen eller camping.

  • Foldelukning i toppen med spændelukning der sikrer flasken i posen
  • PVC-, BPA-, phthalat- og blyfri
  • Interiør let at rengøre

Dimensioner:
H34 x B11,5 x D11,5 cm

Foldet:
H34 x B11,5 x D3 cm


PACKIT forklaring - hvordan virker den

Generel information om dit PACKIT produkt

1. Sådan bruges PackIt

En frossen PackIt er ikke optimal for opbevaring af varme emner. Dog vil en ikke-frosset PackIt isolere og holde varme emner varme.

Hvor længe kan PackIt poser holde frosset?

PackIt er designet til at holde fødevarer og drikkevarer kolde i op til 10 timer under normale rum-temperaturforhold (70 ° F / 21 ° C). Dog forbliver selve posen frosset i kun 4 til 6 timer, afhængig af eksterne temperaturer og brug. Forvent kortere køleeffekt i varme omgivelser, især i sommermånederne. Også, hvis du åbner din PackIt ofte, vil det ikke forblive koldt helt så længe. Du kan udvide køleeffekten af din PackIt ved at fylde den med fødevarer og drikkevarer, der allerede er frosne.

Hvor lang tid tager det at fryse en PackIt?

PackIt kræver 12-14 timer i fryseren for at opnå optimal køleeffekt. For hurtigere nedfrysning, fold din PackIt og læg den fladt ind i den bageste del af fryseren Hvis du fryser mere end én PackIt ad gangen, kan det tage længere tid at fryse. Spræd dem så langt fra hinanden som muligt i fryseren og giv dem mindst 14 timers frysning.

2. Pleje & Rengøring

Vil der dannes kondens inde i PackIt?

Det afhænger af det eksterne miljø og de genstande, der placeres inde i posen. PackIt er beregnet til brug med frosne, afkølede mad og drikkevarer. Hvis varme elementer er placeret inde i den frosne PackIt eller hvis PackIt anvendes i varme omgivelser, kan der forekomme en vis kondensering. Men PackIt er vandtæt, så enhver fugt inde i tasken vil ikke lække igennem til det ydre.

Hvad er den bedste måde at rense min PackIt?

Håndvask det indre af din PackIt taske med mild sæbe og varmt vand. Udvendigt kan den vaskes med vand og sæbe lige så forsigtig. Packit skal tørres helt af inden den fryses igen.

Packit er ikke beregnet til hverken vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine eller mikrobølgeovn.

Brug ikke blegemiddel eller andre eventuelle kemikalier end vaskemiddel til rengøring af posen.

Køb PACKIT her:

Find nærmeste forhandlere:

By / Adresse
Radius:
MOBILE ENHEDER: Brug to fingre til at flytte på kortet